کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران

اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه به توافق نرسید

اتحادیه اروپا برای تحریم ترکیه به توافق نرسید یونان در متقاعد کردن اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه ترکیه به دلیل تنش‌های اخیر در دریای مدیترانه شکست خورد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر یونان روز جمعه نتوانست کشورهای اتحادیه اروپا را برای اعمال تحریم علیه ترکیه متقاعد کند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا «همبستگی کامل» خود با یونان را ابراز داشت اما درخواست آتن برای تحریم‌ها علیه ترکیه را بی پاسخ گذاشت.

رسانه‌های ترکیه‌ای نوشته‌اند که درخواست یونان برای اعمال تحریم علیه ترکیه، حمایت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به همراه نداشته است.

این تحولات در حالی روی می‌دهد که یک منبع یونانی روز جمعه گفت، یک ناو جنگی یونانی در دریای مدیترانه با یک کشتی جنگی متعلق به ترکیه دچار درگیری «جزئی» شده است. 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از منبعی در وزارت دفاع یونان گفت، این دو کشتی جنگی به طور «تصادفی» در شرق مدیترانه با یکدیگر درگیر شدند.

نزاع طولانی‌مدت دریایی بین ترکیه و یونان این هفته بعد از آن تشدید شد که آنکارا کشتی اکتشافی «اروچ رئیس» را به آب‌هایی فرستاد که یونان هم درباره آن‌ها ادعای مالکیت دارد.

اتحادیه اروپا  چندی قبل اعلام کرد که طرح ترکیه برای انجام حفاری برای جستجوی نفت و گاز در سواحل قبرس نگرانی بسیار در این منطقه را موجب شده است. اتحادیه اروپا هشدار داده که این اقدام ترکیه موجب افزایش تنش‌ها میان این دو کشور شده و غیر قابل قبول است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار